work

Futu designer piktogrammer, læringsspil, grafiske materialer og udvikler koncepter, services og brands.
Vi har designet succesfulde løsninger for mere end 100
engagerede kunder. Her er et par eksempler på vores arbejde.

Værdiprogram for Seniorbofællesskab

“Fremtidens Urbane Seniorkollegie” + Værktøjskasse til bygherrer

Læringsspil

Specialdesignet brætspil

Det fælles piktogramsystem

Miljøstyrelsen, KL & Dansk Affaldsforening

Gamification på konference

Dansk Industri

Creatives

Digital, SoMe, motion graphics, ads, print, outdoor

+100 welfare projects, nationwide and beyond

designing welfare

Sprint:Digital

digital transformation of SMEs via design sprints

Royal Unibrew

sprints, customer insights and strategy

about

hvad laver vi

Futu er et Strategisk Designbureau, der leverer unikke designs, spil, services og koncepter. Vi gør en forskel for mennesker, virksomheder, samfund og et bæredygtigt miljø. Vi har dyb indsigt i målgrupper og fremtidstendenser og er ikke bange for at udfordre, nudge, gamificere og eksperimentere.

about

services

Vi designer koncepter, brands, kampagner, grafiske materialer, services, brætspil, strategier, produkter, udstillinger, og digitale løsninger på tværs af brancher og kulturer. Vi er ekstremt kompetente i at bevare overblikket og se de store sammenhænge – uden at gå på kompromis med detaljen og håndværket.

design thinking

Vi er drevet af design og er eksperter i Design Thinking – ikke bare teoretisk men med 9 års hands on erfaring fra +100 design projekter. Design kan indtænkes i mange nye sammenhænge. Design kan bruges som nudging og strategisk kan det bruges til at udvikle nye produkter, services og processer.

ambitiøs

Vi arbejder målrettet, og brænder for det vi laver. Vi er kvalitetsbevidste, og tør gå forrest for at give dig noget unikt. Vi er ikke bange for at eksperimentere eller endda provokere, hvis vi tror, det er nødvendigt for at få et bedre resultat. Vores motto er: Alt er muligt!

co-creation

Vi er stolte af at være landets første til så markant at involvere målgrupper i udviklings- og implementeringsfasen og er i dag måske det bureau med mest erfaring i co-creation. Vi gør det via workshops, spil og en lang række andre metoder. I projekter hvor det set up ikke er muligt, trækker vi på vores mange års erfaring med involvering.

farver

Vi ved rigtig meget om farver, deres betydning og hvordan man strategisk kan bruge farver. Vi ved også hvor svært det kan være at vælge og kombinere dem rigtigt. Vi har stor erfaring i at sammensætte farverpaletter, ved hvad der virker hos målgruppen og hvordan man fremhæver et brand eller et produkt.

vi lytter

Vi er ivrige efter at skabe reel værdi hurtigt. Det gør vi ved at forstå dig og din virksomhed og jeres fremtidsvisioner. Vi er specialister i at identificere den centrale udfordring og spotte potentialer ved at lytter og observere, sætte os ind i jeres produkter eller services, målgruppe og kontekst.

hvordan arbejder vi

legende & kreativ

Vi tør eksperimentere og overraske.
Vi elsker udfordringer og at udfordre!
Vi kan vores håndværk, er kreative og legende.


empati & forståelse

Vi sætter os hurtigt ind i jeres udfordringer og ønsker.
Vi udvikler med stor empati og en dyb forståelse af fremtids tendenser.
Vi reducerer komplekse udfordringer til smukke, innovative og brugervenlige løsninger.


erfaring & indsigt 

Vi har mange års erfaring og stor indsigt i målgrupper og budskaber.
Vi arbejder med en designdrevet tilgang, der sikrer præcise og holdbare resultater.
Vi prototyper og tester for hurtig og præcis implementering.


solid & seriøs

Vi er grundige og pålidelige.
Vi overholder deadlines, budgetter og leverer kvalitet.
Men lang fra kedelige : )

hvem er vi

Futu er drevet af en ambition om at være de bedste til det, vi gør. Nemlig at skabe unikke designløsninger i et tæt og tillidsfyldt samarbejde med jer og nogle gange jeres målgruppe. Vi brænder for at skabe værdifulde og bæredygtige forandringer gennem design og har en ydmyg tilgang til hver enkelt opgave. Vi sætter en ære i at være et lille agilt strategisk design bureau, for en lang række kunder landet over og er stolte over at flere af vores projekter har modtaget anerkendelse.

Futu kommer af ordet ”Futura” som betyder fremtid.

Futu blev etableret i 2011 i København af arkitekt og designer, Ann Thor.

We are members of:

follow futu for latest news, trends and jobs

contact

skal vi samarbejde?

Vi byder velkommen på vores kontor på Vestebro i København eller besøger jer gerne til en uforpligtende snak om et samarbejde.

contact

Ann Thor

Ejer

ann@futu.dk
+45 40851866

Ann er en multi kreativ designer, arkitekt og iværksætter, som i over 20 år har arbejdet med projekter indenfor arkitektur, grafisk design, kunst, rum, teater, branding, spil, byrum, foredrag og undervisning.

Efterhånden har hun oparbejdet en specialist rolle indenfor udviklingen af omfangsrige koncepter, sammensætning og brug af farver, læringsspil og involvering af målgrupper i designprocessen.

Ann er uddannet arkitekt maa. Hun grundlagde futu i 2011, med den ambition om at være én af landets første til at arbejde ”hands on” med Design Thinking og Co-creation i det danske erhvervsliv.

Linkedin / Ann Thor

_______________________________________

playful strategic design

futu,
Gasværksvej 8D 3. tv.
1656 København V,
Danmark
+45 40851866

ann@futu.dk

follow futu for latest news, trends and jobs