digitale
bannerannoncer

client

I samarbejde med mediebureauer og virksomheder

work

Unikt banner design

Vi designer unikke digitale bannerannoncer i HTML5 og JPEG med stor effekt.
I årevis har Futu leveret bannere til små og store virksomheder med høj CTR og høj budskabsforståelse.

Special designede bannere i HTML5 & jpeg

Vi samarbejder med mediebureauer og fungerer ofte som underleverandør, men designer også direkte for kunder. Vi benytter ikke præfabrikerede skabeloner men designer hver annonce fra bunden, så design og budskabet matcher 100% med kundens identitet eller kampagne. Vi designer den endelige bannerannonce, klar til alle medierne, i HTML5, gif. jpeg eller png. 

Vi leverer et høj CTR

Vores bannere har dokumenteret succes. Vi leverer høj CTR, stor budskabsforståelse og ofte højere konvertering. Vi er rigtige gode til at tilpasse brugerens forventning – fra klik i banneret til det, der møder brugeren på landings page. Vi har stor indsigt og erfaring med forskellige målgrupper og har en holistisk tilgang til banner annonce produktion – ikke kun med fokus på det tekniske, men med en professionel designtilgang og indblik i målgrupper.

Futu har designet digitale bannerannoncer til fx. IDA / ingeniørforening, Samsø Rederi, Hella Service Partner, HAMLETSCENEN, Greenland Travel, DANA, Lauritz.com, G4S, Profil Rejser, Beauté Pacifique, Dinitrol, RealMæglerne, Networked Business, Gribskov Kommune.

effektfulde
banner
annoncer

”Vi bruger Futu som samarbejdspartner på koncept, idéudvikling og bannerdesign til flere af vores kunder.

Vi føler os trygge ved at give futu direkte kontakt med kunden, så de sammen kan nå det bedste resultat i form af skræddersyede bannere, der fanger målgruppen. Vi ser stor stigning i bannerpræstationer på parametre som CTR og budskabsforståelse, og ikke mindst i antallet af leads på forskellige kampagner. Derudover er teamet hos futu kompetent, imødekommende og leverer inden for aftalte frister. ”

– Klaus Lindholm, ejer hos Brandspot Mediebureau og partner i Hilmar & Høgsberg A/S

Futu designer alt grafisk materiale og kan hjælpe med hele din kampagne. Fra idéudvikling og brand identitet til design og produktion af eks. outdoor, helfoliering af busser og print materiale.

mere info

kontakt

Ann Thor
Ejer

ann@futu.dk
+45 40851866

follow futu for latest news, trends and jobs

view all work